Optrædende 2017

Baldur, Ballerup Brass Band

Baldur, Ballerup Brass Band. Kommunens ældste orkester, 70 år gammelt. Orkesteret har 32 medlemmer i alderen 30–75 år.
Repertoire spænder lige fra marcher over sving til klassisk
og underholdningsmusik. Kort sagt alt, bare det er godt.

www.baldur-ballerupbrassband.dk/

Baggårds Big Band

Et rigtigt amatørorkester hvor spilleglæden og humøret er højt,  de er et fuldt udstyret bigband og optræder gerne til forskellige arrangementer hvor publikum gerne må danse med.
Repertoiret er bredt fra swing, latin og til moderne ting.

www.baggaardsbigband.dk

Ballerup Harmoni Orkester

Siden 1982 har BHO  været et stærkt benyttet Harmoni Orkester med stor koncertvirksomhed. Meget benyttet Julenisse Orkester. Et af landets mest rytmiske Harmoni Orkestre. Glade for at spille Underholdningsmusik – gerne med spændende solister.
www.baho.dk

Ballerup Kammerkor

kormusik fra alle tidsaldre
www.bkk.dk

Ballerup Linedance

Ballerup Linedance er klubben der lægger vægt på samvær - glæde - motion
Til Ballerup Musikfest vil vi, ligesom tidligere år, deltage med et opvisningshold, og der vil også blive vist danse fra de forskellige hold samt Workshops, så alle får mulighed for at deltage.
www.balleruplinedance.dk

Ballerup MusikSkoleOrkester

 Et harmoniorkester, der mest holder sig til det poppede repertoire og er gode til at underholde.
Består af unge i alderen 13 - 29 år, som alle har startet deres musikalske karriere i Ballerup Musikskole.
www.ballerupmusikskoleorkester.dk

Ballerup Saxofonkvartet

Med dyb glød og meningsfyldte arrangementer forfører Ballerup Saxofonkvartet dig til et sted midt imellem jazz, rytmisk og klassisk.

Ballerup Sogns Børne- og Ungdomskor

Ballerup Sogns Børnekor er tilknyttet Skovvejskirken, hvor koret øver hver uge og synger med ved børnegudstjenesterne i kirken. Vi vil altid gerne have nye sangglade børn med i koret.

Ballerup Wildhorse Linedancers

Ballerup Wildhorse Linedancers
er klubben med vrinsk og godt humør.

www.wildhorse.dk

Bech Balletten

Vi er en lokal balletskole i Ballerup, som i 11 år har været ude og optræde med vores ungdoms kompagni. Vi viser hvert år smuk ballet, indøvet i løbet af sommeren.

www.bechballetakademi.dk/

Big Blue Band

Big Blue Band har spillet meget til både privat fester som fødselsdage og bryllupper og firmafester, men har også lavet en del koncerter blandt andet Duke Ellingtons Secred concert.
Repertoire består af numre fra big band evergreens til ABBA, Shirley Bassey og nutidens Michael Bublé.

www.bigblueband.dk

Big Dipper Band

Big Dipper Band blev etableret i 1984, og har dermed eksisteret i 33 år. Orkestrets hjemsted er Furesø kommune, men har en stærk tilknytning til Ballerups musikliv. Big Dipper Band har deltaget i alle Ballerup Festivaler og Ballerup Musikfester – og
er her igen i år. Big Dipper Band er et swingende Big Band med arrangementer af  bl.a. Count Basie, Duke Ellington, Niels Jørgen Steen og Ole Kock Hansen.
Orkestrets sanger, Niels Bull, leder tankerne hen på en stor solist som Frank Sinatra. Det hele er samlet under ledelse af orkestrets dirigent Ole Kock Hansen.

Big Dipper Band på Facebook

Blue Covers

Vi elsker den musik af Stevie Wonder, Ray Charles, Motown, STAX, Michael Jackson, Hall & Oates og de mange grupper i 50-60'erne med "the" foran: the Teenagers, the drifters, the Four Tops, the Temptations, osv. Soulmusikken går helt op til 70'erne, hvor den bl.a. også viser sig som disco og funk. 

www.bluecovers.dk/

Boalth & Torp

Duoen Boalth & Torp leverer lækker lounge stemning med jazzede klassikere, bossanova og stille ballader. Krydret med lidt country  og nyere Singer-songwriter islæt.
Vi har begge dyrket musikken i mange år i forskellige sammenhænge, men er nyligt begyndt at optræde sammen.

 

Breaking Bad

Jazz med et moderne twist samt pop numre, spillet med et jazz'et udtryk.
Breaking Bad er et velspillende Jazz band, der foruden traditionel jazz, elsker at om-arrangere kendte numre fra alle slags musikgenere. Forvent det uventede i deres arrangementer.

Cloudy Avenue

På trods af deres moderne udtryk, har denne hard rock gruppes sjæl festet med nogle af verdens største rock legender og fundet inspirationen og styrken til at vælte ethvert publikum og spillested omkuld. Talentet i dette band er ikke til at overse og derfor er de også blevet spået en stor karriere af selv de mest mistroiske kritikere derude.

www.cloudyavenue.com

Cod Roe Blues Band

Fortolkninger af Blues klassikere fra Blues-helte som John Mayall, Peter Green, Cream og mange mange flere.

Cod Roe på Facebook

Copenhagen Hot Notes

Barbershopkoret Copenhagen Hot Notes er det eneste kvindelige barbershopkor i Danmark. Barbershop er en 4-stemmig a cappella sangstil, der opstod i USA i Sydstaterne omkring år 1900, oprindelig sunget af mænd. Hot Notes er ca. 15 kvinder, som ledes af korleder Søren Skovbakke. De synger ballader, populære showsange, swing og jazz med indlevelse og lidt koreografi, så det er underholdende både at høre og se på.

www.copenhagenhotnotes.dk

DancingTeam

Dancingteam er den lokale danseskole, med  29 år på bagen.
DancingTeam har igennem årene haft mange Danmarks – Europa og Verdensmestre, specielt i Hip hop – Show og Rock`n roll og Jitterbug

www.dancingteam.dk

Det Grafiske Kor

Koret startede i 1846 og er Nordens ældste fagkor.
Repertoiret består hovedsagligt af dansk og nordisk musik.

 

Det ku' vær' vær'

Spiller jazz standards krydret med enkelte danske viser, og er aldersmæssigt en blandet gruppe. Besætning sangere, blæsere, rytmegruppe. 

 

Die Stodltaunza Althöflein - Østrig

Den Stodltaunza Althöflein er en folkedans gruppe. Gruppen har spillet i USA, Tyskland og mange andre lande.

Stodltaunza på Facebook

Egen Stemning

Egen Stemning spiller glad folkemusik fra hele verden, men mest fra Danmark. Musikken er til dans og til underholdning, og med "Egen Stemning" svinger folkemusikken fra Danmark og alle verdenshjørner sammen.
Nordisk folkemusik

 

Final Notes

Musikalsk tager Final Notes afsæt i Jazz/Funk/Fusion. Primært udgangspunkt er 70'er og 80'er Funk/Fusion numre, hvor arrangement bæres af et tight groove, stærke saxofon temaer og soloer, der dynamisk arrangeres til klimaks. 

 

Fourtune

Fourtune synger evergreens, traditionel og nyere barbershop, rock, jazz, drikkeviser, danske sange samt julesange og andre årstidsbestemte sange. Optræden med instrumentalgruppe eller orkester forudsætter særlig aftale.

www.fourtune.dk/

Glarmesterens Svende

Håndværker- og naversange samt gadens sange.
Sang,  Musik og Fortælling
Harmonika, Kontrabas, Guitar, Sav, tommestok, vaskebræt mm.

www.glarmesterenssvende.dk

Glostrup Blæserkvintet

Kvintet bestående af fløjte-obo-klarinet-horn-fagot og sangerinde.

 dj@smoerumnet.dk

Gospel Unusual

Gospel kor med utraditionelt repertoire.  Har tidligere sunget på festivalen med stor succes for både publikum og kor.

www.gospelunusual.dk

GUS med Gladsaxe Spillemandslaug

GUS står for Gladsaxe Unge Spillemænd. Flokken er en afdeling af Gladsaxe Spillemandslaug og det er Gladsaxe Spillemandslaugs ambitiøse bud på at drage omsorg for fremtiden. Både orkesterets fremtid, men i særdeleshed at bære spillemandstraditionen videre til nye generationer. GUS består pt. af 12 unge på fløjter, violiner og en enkelt cello. GUS spiller efter Spillemandslaugets to store nodebøger, og tager med ud og spiller ved lagets koncerter og til baller. Spillemandslauget inviterer GUS'erne med på næsten alle udespil.

www.GSL-Spillemandslaug.dk

Haami Band

Et iransk musikband, der spiller iranske pop musik. 

Haami på Facebook

Haggerdash . Skotland

Haggerdash er en af Skotlands mest populære folk-grupper med en lang række sange og melodier på repertoiret. De er meget efterspurgt til festivaler og folkemusik-klubber og har spillet mange koncerter i både Norge, Danmark og Frankrig med stor succes. Deres smittende humør er til en rigtig "hyggelytter"

www.haggerdash.co.uk

Humpsvakar. Finland

Humpsvakar, skøre og tossede medaljeprydede gutter og gut-inder fra teknologikulturens og snapsevisenkulturens højborg, Teknologiforeningen i Finland. De har gæstet Ballerup flere gange, og har altid været meget underholdende. Man går ikke af vejen for at spille på alt lige fra trompet til motorsav

www.humpsvakar.fi

Ivan Hajnis. Tjekkiet

Et mere eller mindre professionelt jazzband fra Prag 10, med en fantastisk trommeslager.
Har deltaget i 2013 og 2015

Ivan Hajnis på Facebook

Jons Kapel

Jons Kapel spiller mainstream jazz med en besætning bestående af trommer, rytmeguitar, elbas, saxofon, keyboard/klaver og sang.
Repertoiret indeholder bl.a. numre som: Ain´t Misbehavin´, All of Me, Walking My Baby Back Home, Night and Day, Girl from Ipanema.

 

Julie Stella

Julie har skrevet sine egne sange siden hun var 12 år gammel.
Og det førte også til en plads på Melodi Grand Prix holdet i 2009, hvor hun blev valgt ind i finalen og optrådte for mere end 3 millioner mennesker LIVE på tv.
Siden da har hun valgt at skrive for andre artister og kun ved sjældne og helt specielle arrangementer selv optræde, som hun gør ved Ballerup Musikfest. 

Julie på Facebook

Karoline Ude

Den 21-årige sangerinde, Karoline Ude, imponerer med eftertænksomme tekster, levende guitarspil og stærk vokal, som kan tage mælet fra selv de mest garvede ører. Karoline Ude's sangskrivning spinder på fineste vis tråde igennem den amerikanske singer/songwriter-tradition, hele tiden med hendes helt særlige og nærmest skræmmende nærværende og gribende stemme i centrum. Hendes tekster snor sig omkring såvel samfundsmæssige spørgsmål, som hverdagens og menneskelivets indestængte længsler.

På trods af hendes unge alder, er Karoline dog ikke helt uhørt. Udover at modtage Ballerup Kommunes/Danske Banks talentpris i 2015, blev hun 2014 udvalgt til at deltage i Future Sound (Et talentudviklingsseminar for unge musiktalenter). 

https://www.facebook.com/KarolineUdeMusic/

KlapperSangerne

KlapperSangerne er et blandet, flerstemmigt kor på omkring 40 medlemmer der synger både rytmisk og  klassisk. Et spændende og meget varieret repertoire, med fortrinsvis jazz, viser og pop. Gennem sine korarrangementer har den dynamiske korleder Ole Jørgensen givet sangene et “pift” af jazz, hvilket løfter sang og musik til rytmiske højder.

www.klappersangerne.dk

Lady Marmalade Band

Der var engang et band med navnet "Sørens Gæve Gallere" som oftest blev kaldt "Gallerne", fordi man måske ikke lige kunne huske om de var skæve eller gæve. Bandet spirede sidst i 1970erne op fra Ballerup Musikskole. Dengang blev der spillet swing og jazz i lange baner. Det var bandets kendetegn i lokalområdet i mange år.
Bandets mangeårige eksistens har medført en del medlemsudskiftninger, men de nye bandmedlemmer har i tidens løb sat deres præg på musikstilen. Der skete især en forvandling, da bandet i starten af 2005 fik en ung sangerinde. Det var virkelig en stor beslutning efter mere end 25 år - udelukkende med mandehørm i øvelokalet. Repertoiret blev endevendt og en helt ny stil indfandt sig. Pop, rock og disco musik harmonerede absolut ikke med det gamle navn. Og hvad gør man så? - Skifter navn selvfølgelig - og gallerne blev genfødt som Lady Marmalade Band.
Bandets første sangerinde stoppede da hun fik barn og flyttede hjem til anerne i Sønderjylland. Derfor kan vi i dag præsentere bandet med den nyeste sangerinde: Vivi Marcussen.

www.ladymarmaladeband.dk

Lubana

Folkedans gruppen "Lubana" har ekisteret i 30 år. På nuværende tidspunkt er de 33 dansere i gruppen (20-52 alder). De har deltaget i folkedans festivaler i Estland, Litauen, Moldova, Rusland, Tjekkiet, Storbritannien, Østrig, Bulgarien m.fl.

www.lubanaspuse.lv/#!tda-lubana/c1ylt

Magiba

Orkesterets repertoire er væsentligst folklore og græsk og slavisk musik. Men også musicals, latinamerikansk musik, tango, filmmelodier, japansk og klassisk musik, såvel som nyere musik spilles.
Der er tilknyttet 2 sangere

www.magiba.dk

Midnights Rhythm and Blues band

Midnights Rhythm and Blues band er en af de hotteste Motown klingende R & B bands i Canada. Kendt for deres høje energigivende ydeevne. Dette band er perfekt til enhver begivenhed, fra firmaets events, festivaler, bryllupper, skole og high school-arrangementer
R&B-band af gl. medlemmer af Victoria High School band som var her ved sidste Musikfest.

www.themidnights.com

Mimrebanden

For henved 30 år siden startede det legendariske orkester Mimrebanden. Navnet opstod fordi det var forældre til elever, der var begyndt at spille i det nystartede Ballerup Skole Orkester. Ideen var, at man samledes om musikken for at få tiden til at gå mens børnene øvede sig. Der blev hurtigt knyttet visse betingelser til medlemskabet af Mimrebanden: Man skulle spille på et andet instrument end det, der var ens eget og dermed ens foretrukne, man måtte ikke øve sig og endelig: Det kostede en omgang smørrebrød til orkesteret, hvis man meldte sig ud! Og det er nok årsagen til at Mimrebanden er det orkester i Danmark, der har flest passive medlemmer. Mimrebanden har imidlertid udviklet sig og er gennem årene blevet et af de mest benyttede danseorkestre i kommunen.

Mr. Andersson Bigband

Dette bigband spiller medrivende og groovy musik med et strejf af humor komponeret af Jesper Andersson. Udover de instrumentale numre, er der et par numre, hvor sanger Bjørn Jeppesen synger sine egne danske tekster til denne ny komponeret musik; hvilket er en en yderst sjældenhed - dansk komponeret bigband musik med danske tekster. Bigbandet optrådte første gang til Copenhagen Jazzfestival 2015.

https://www.facebook.com/jesper.andersson.509

Märkische Schalmeienkapelle - Tyskland

Orkester bestående af skalmejer, et specielt sækkepibelignende instrument

www.schalmeien-brandenburg.de

Nina Raaschous Jazztrio

Nina Raaschous jazztrio har i mange år optrådt ikke alene med en buket af jazzstandards, blues og bossa men også  med to særlige "pakker": den ene med Poul Henningsens revyviser, den anden med Kai Normann Andersens melodier. Gruppen består af Henning Jantzen , bas, Arne Jensen, piano, og Nina Raaschou, vokal, fløjte og percussion

www.jazz-viser.dk/

Nuclear Orange

Vores mål er at komme ud og spille så mange koncerter som muligt. Vi sigter efter på internationalt gennembrud, med en lidt anden lyd end andre rockbands. Nuclear Orange arbejder i studiet og øvelokalet, hvor vi skaber vores musik, og laver nye melodier. Altid med et smil og tro på fremtiden på vores sind.

Nuclear Orange blev dannet i 2015. Vi har lavet to EP'er og har spillet flere koncerter Herunder Ballerup Kræmmermarked, sommer festival på Rugvænget skole og Go Egebjerg.

Nuclear Orange på Facebook

Quicksilver Linedancers - Skotland

Disse kvikke Quicksilver Linedancers fra Ballerups venskabsby East Kilbride vil nu forlyste jer med frisk linedance så man får helt lyst til at deltage.

https://www.facebook.com/quicksilverlinedancers/

Ragtime & Swing Piano

Tom Skovgaard spiller swingende ”old-time-piano” musik, som blev spillet af Fats Waller, Jelly Roll Morton, Scott Joplin og mange andre af de kendte jazzpianister fra jazz’ens ungdom. Repertoiret indeholder swing, ragtime, "stride piano", boogie, blues og masser af dejlige evergreens.

www.jazzpiano.tomskovgaard.dk/

Reborns

Reborns repertoire består af kendte som ukendte hits fra 60-erne til 90-erne. Vi er rutinerede musikere og er tæt sammenspillede og har en flot lyd med vores fremragende sangerinde Louise i front.

 

Rock Off

Akustisk guitar-tromme duo

www.rockoffband.123hjemmeside.dk

Ryttergårdens Spillemænd

Ryttergårdens Spillemænd kommer fra Pederstrup her i Ballerup og vil spille svingende dansk og nordisk spillemandsmusik, som går lige til hjerte og fødder.
Spillemandsmusikken var fra midten af 1700-tallet og indtil for ca. 50 år siden den almindelige og uundværlige musik til baller og fester.
Man siger at, skulle man giftes, gik man først til spillemanden, derefter til præsten.
Gruppen blev dannet for godt 25 år siden, og består som i ser, af en flok glade spillemænd og piger på violin, klarinet, harmonika og kontrabas, som spiller til folkedans og underholdning.

www.ryttergaarden.com

Saxofonkvartetten Nord

Klassisk og rytmisk musik

Sebastian Dahl

Sebastian Dahl er sing-a-songwriter med tårnhøje drømme indenfor musikbranchen.

Sebastian er 20 år og har helt fra spæd haft musik i sit liv. Som 8-årig startede Sebastian til klaver og blev hurtigt grebet af musikken. Der gik ikke længe før, at han fangede ideen om at skrive sit eget. Sebastian har siden skrevet utallige sange og melodier, som han har optrådt med på alt fra småcafeer og skoler, til gadefestivaler og bryllupper.

Sebastian er top motiveret og arbejder dagligt på drømmen om, en dag at blive professionel og leve af sin musik. For at hjælpe drømmen på vej, modtager Sebastian ugentlig sangundervisning på Ballerup Musikskole, medvirker i kor og bands, og spiller så meget som muligt – både ude og hjemme!

Sebastian på Facebook

ShowSingers ltd

Rytmisk sanggruppe, jazz, rock, funk m.m.

www.showsingersltd.dk/

Skovlunde Kirkes Ungdomskor

Smørum Kirkes Ungdomskor

 

Soul Survivors

Et festband med med skøn sangerinde, groovy soul og funky festmusik fra 70’er og 80’erne. Soul Survivors har samlet et lækkert og stadig voksende repertoire sammen med masser af klassiske soul og funk hits sammen med lidt nyere soulnumre.
Soul Survivors lægger et solidt fundament for godt humør og dans på dit spillested, med velkendte numre fra Stevie Wonder, Chaka Khan, Tower of Power, Aretha Franklin, James Brown, The Commodores, Kool & The Gang og meget mere fra samme skuffe.
Udover vores skønne sangerinde, med ægte soulpower, består Soul Survivors også af funky blæsere, der supplerer et blødt og lækkert soul groove med gode toner og sørger for at levere den klassiske soullyd.

www.soulsurvivors.dk

Sparkhouse

Sparkhouse er et band med store ambitioner og drømme. De er flyttet tilbage til Danmark efter halvandet år i London, hvor de flyttede over sammen som band for at spille musik.

Nu er de tilbage i Danmark med en masse inspiration og energi, som de ikke kan vente med at vise både Ballerup og resten af danmark.

Med i bagagen har Sparkhouse også en masse gode historier, som de har omsat til nogle fede sange. Indspilningen af de nye sange vil ske, når de har fundet det helt rigtige sted, som kan indfange essensen af deres dannelsesrejse.

sparkhouse.dk/

Spirit of M

Spirit of M består af Marck, Lasse Bregninge og Kasper Hansen.

De spiller musik, fordi de elsker det. De bruger musikken når tingene ikke lige kører på skinner og ligeså meget når tingene kører. Dog bliver der oftest skrevet nye sange, når tingene ser mørke ud. Lige nu og igennem de seneste år er det bandet der har drevet dem, når tingene ikke gik som de skulle.
Som Spirit of M selv skriver; “ Meget kan klares med en øver og nogle nye sange”

De håber hver især at, det bliver til noget større og det er netop derfor at de har valgt at deltage i Mere Monitor. Stilen er klassisk rock

Spirit of M på Facebook

Sweepy Swing Band

Lille gruppe med fire blæsere og en charmerende sangerinde samt rytmegruppe. De spiller kendte og iørefaldende evergreens af både dansk og udenlandsk oprindelse, med vægt på iørefaldende og kendte numre. De spiller med en glæde og begejstring, der smitter af på publikum. 

Swing Kings

Bigband der spiller populær musik fra den gyldne swingtid. Orkesteret har en charmerende sangerinde og bruger egne musikere som som instrumentale solister.
Repertoire fra Count Basis, Glenn Millers og Duke Ellingtons repertoire.
www.swingkings.dk

Teatergruppen Klima

Teatergruppen KLIMA består af en voksenafd. og en B&U afd - i alt ca. 80 medlemmer. Foreningen har tilhørende på Kasperskolen, hvor de har deres egen teatersal. Her opføres mindre forestillinger. KLIMA laver ofte større musicaler, som opføres i Baltoppen LIVE.

www.teatergruppenklima.dk

Thats Leif

Spiller en god blanding af egne numre og måske et enkelt cover eller to. Genren er Pop/Melodisk Rock.
De fængende melodier underbygger de finurlige tekster (både engelske og danske), der findes i både livsbetragtende og stemnigs-/følelses-beskrivende varianter.
De har en kvindelig forsanger som også spiller keyboard, to herrer på bas/korsang og guitar samt en kvindelig trommeslager/korsanger.

The Black Spoons

The Black Spoones (TBS) er et ægte 60'er band grundlagt i 1964 på Måløv skole af de 3 klassekammerater, Lars, Tim og Jens, - dengang rocken blev kaldt pigtråd. TBS stoppede dog efter byfesten i Måløv august 1966 og de dengang 16-17 årige drenge gik hver til sit.

Efter lidt tilløb og en pause på 43 år!!! - genoptog de 3 oprindelige TBS'er løjerne i 2009 med deres gode ven Morten på bas.

www.blackspoones.dk

Time Out

Rock´n´roll - Pop - Sing Along i topklasse. Hits fra de sidste 50 år serveret med charme selvtillid og lækkert hår.

https://www.facebook.com/justintimeout/

Visetimen

Vi laver visetime under BMF i lighed med de legendariske viseaftener i Pederstrup.

VoiceZone

VoiceZone består af erfarne sangere, som vil det nyeste indenfor rytmiske ørehængere såvel danske
som udenlandske. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde, så
publikum kan se frem til en koncert med forrygende musik, hvor VoiceZone vil synge en
sprudlende vifte af nyere pop-numre fortolket i samarbejde med korets musikalske leder Anders
Ørsager. VoiceZone synger til backing tracks produceret specielt til VoiceZone eller a cappella.
VoiceZone glæder sig til at synge for jer. Kom og oplev denne koncert, hvor vokalmusikken
virkelig bliver præsenteret med forførende, festlig og farverig musik.

www.voicezone.dk

Værløse Folkemusikanter

Værløse Folkemusikanter består af for tiden omkring 20 musikanter og
dirigeres og instrueres af Finn Jacobsen, der er konservatorieuddannet
klarinettist og lærer ved flere musikskoler i Storkøbenhavn. Orkestret har
eksisteret i mere end 30 år med en meget stabil medlemskreds. Men
forbløffende nok spiller vi stadig bedre og bedre og går i gang med stadig
mere komplicerede stykker musik.

www.vaerloesefolkemusikanter.dk

Wonderbra

Wonderbra er et festligt bigband der optræder med både horn. humør, charme og smittende livsglæde, der får alle til at swinge - og danse - med; der er både noget for øret og øjet! Bandet optræder nemlig i festrober og boaer - alt i rødt og sort. Bandet har en traditionel bigbangbesætning med saxofoner, trompeter, rytmegruppe og sangerinde. Torkil Jolin arrangerer og dirigerer musikken, som består af en dejlig blanding af swing, latin, pop og rap.

www.wonderbra.dk